Un vagon al trenului care circula pe ruta București - Botoșani a fost atacat cu pietre. Călătorii din vagon au tras o sperietură zdravănă, iar o femeie a fost rănită.

O femeie a fost rănită după ce vagonul trenului a fost atacat cu pietre

Incidentul s-a produs luni seara, la câțiva kilometri de Botoșani. Este vorba despre trenul care circula pe ruta București - Botoșani. După ce trenul a părăsit gara din Leorda, vagonul trenului a fost atacat cu pietre care erau aruncate din zona unui câmp. Bolovanii au nimerit în toate părțile, iar unul dintre ei a spart un geam al vagonului nimerind într-unul dintre pasageri.

O femeie în vârstă de 54 de ani a fost rănite de una dintre pietrele de mari dimensiuni. Oamenii legii spun că femeia a avut noroc și a scăpat ușor. Bolovanul de mari dimensiuni a trecut la o distanță de doar câțiva centimetri de capul ei, acesta aterizând între scaunele din compartiment. Femeia a fost rănită în zona feței doar de câteva cioburi ale geamului care s-a aspart în urma atacului.

Trenul care a fost spart de pietre și-a continuat cursa până în gara Botoșani, după care călătorii care au fost martori la eveniment au dat declarații polițiștilor. Femeia care a fost rănită a fost preluată de polițiștii din cadrul Poliției Transporturi pentru a oferi declarații.

Mai multe echipaje ale poliției au mers în zona Leorda pentru a cerceta detaliile atacului și pentru a indentifica grupul de persoane care a atacat cu pietre trenul de București.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.