Un cetăţean ucrainean a fost răpit din greșeală în Sighetu Marmaţiei. Bărbatul a fost forțat de către alți trei indivizi să urce într-o mașină. În urma anchetei poliției s-a depistat că barbatul a fost confundat.

Un ucrainean a fost răpit din greșeală în Sighetul Marmației

Cel care a anunțat poliția a fost chiar prietenul ucraineanului răpit. Bărbatul a fost băgat cu forța de către trei persoane într-o mașină și a fost răpit. Oamenii legii au acționat rapid și l-au găsit în zona centrală a oraşului. Cetățeanul ucrainean a spus că nu vrea să depună plângere pe făptași.

”Ieri, 27 ianuarie, la ora 20:04, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U.112. cu privire la faptul că un bărbat de cetăţenie ucraineană a fost băgat cu forţa într-un autoturism în faţa unui imobil de pe bulevardul Independenţei din municipiu”, a transmis, sâmbătă, IPJ Maramureş.

În cele din urmă, poliţiştii au stabilit firul evenimentelor. Doi bărbați, în vârstă de 38, și respectiv 39 de ani din Ucraina, au ieşit din scara unui bloc. În acel moment, chiar în fața lor s-a oprit un autoturism din care au ieşit trei persoane și l-au băgat cu forța pe unul dintre bărbați.

”Acestea le-au cerut bărbaţilor să urce în autoturism, însă unul din ei a refuzat, iar celălalt a fost agresat fizic după care a urcat în autoturism, moment în care au urcat şi cele trei persoane şi s-au îndreptat spre strada Eroilor. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat victima în zona unui restaurant din municipiu în compania a doi prieteni”, au mai precizat poliţiştii.

Victima a menționat că bărbații de fapt l-ar fi confundat cu o altă persoană și nu dorește să depună plângere pentru tentativa de răpire împotriva celor trei bărbați.

”În cauză, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea autoturismului precum şi a ocupanţilor acestuia şi pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul”, a mai transmis Poliția.

Citeste si:
Ce trebuie sa stii in aceasta dimineata
Ce trebuie sa stii in aceasta...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.