Poliţiştii de frontieră din Garda de Coastă au identificat pe plaja din zona localității Sfântul Gheorghe, o mină marină. Polițiștii se aflau într-o misiune când au observat mina de pe malul plajei care era scăldată de valuri.

Mină marină pe malul plajei din zona localității Sfântul Gheorghe

Potrivit Gărzii de Coastă, o echipă de scafandrii și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă se aflau în timpul unei misiuni în zona localității Sfântul Gheorghe când au observat un obiect care plutea pe plajă. Aceștia au decis să inspecteze cu atenție obiectul pentru a identifica dacă acesta prezintă sau nu pericol.

În cele din urmă, specialiștii au identificat că obiectul era o mină marină. Polițiștii de frontieră au anunțat de urgență organele competente și au îngrădit zona pentru siguranța locuitorilor. Autoritățile naționale specializate în acest domeniu au fost anunțate pentru a continua cercetările și pentru a verifica dacă aceasta prezintă vreun pericol pentru locuitorii din perimetrul apropiat.

”În data de 26.01.2023, o echipă de scafandrii, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în timpul unei misiuni specifice defășurate în zona localității Sfântul Gheorghe, au observant un obiect plutitor suspect, aproape de o plajă din zona localității Sfântul Gheorghe. Aceștia au procedat la monitorizarea cu atenție a obiectului, ocazie cu care, în urma observării în detaliu, s-a constatat faptul ca este o mină marină, aflată in derivă ușoară, la țărm.

Conform procedurilor specifice, polițiștii de frontieră au instituit o zonă de siguranță, și asigură securitatea perimetrală, fiind totodată informate autoritățile naționale cu atribuții in domeniu. Activitatea este în desfășurare”, transmite Garda de Coastă.

Citeste si:
10+ obiceiuri de Sfantul Gheorghe. Ce sa faci pentru a te feri de boli
10+ obiceiuri de Sfantul...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.