Un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Baba Novac din Constanța a fost incendiat, după ce proprietara, o femeie de 37, ar fi dat foc unor obiecte în mijlocul sufrageriei.

Constanța: O femeie și-a incendiat apartamentul după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

Vecinii săi spun că aceasta ar avea probleme psihice și că nu ar fi prima dată când dă foc lucrurilor la ea în apartament. În interior se aflau și mai multe pisici, care au ieșit pe geam pentru a se salva din calea flacărilor.

Focul a fost stins de către pompierii sosiți la fața locului. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, iar pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină în această seară pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat în municipiul Constanța. Au fost alocate ca și forțe de intervenție două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

În interiorul apartamentului, au ars mai multe hârtii, iar o persoană a fost preluată de echipajul SAJ Constanța, conștientă, fără marcă traumatică sau arsuri și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”, a declarat Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanța.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.