Aproximativ un kilogram de droguri au fost depistate în Pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Mai multe persoane care sunt pasionate de istorie se aflau în căutarea antichităților folosind detectoare de metale. În acest fel au și identificat drogurile. Oamenii legii susțin că ar fi vorba de ecstasy.

Droguri depistate în Pădurea Băneasa, în apropiere de Academia de Poliție

Un grup de persoane, pasionate de istorie au mers în Pădurea Băneasa pentru a căuta antichități. Aceștia au folosit detectoare de metale. La un moment dat, unul dintre detectoare a început să dea semnale la rădăcina unui copac. Oamenii au început să sape pentru a vedea ce au găsit.

La rădăcina copacului se aflau mai multe pachete învelite în folie de aluminiu, de aceea și detectorul de metale a reacționat. Unul dintre cei care au găsit drogurile a povestit că nu s-a așteptat să dea peste o asemenea „comoară”.

„Asta este cea mai interesantă descoperire făcută la detecție. Cred că de când detectăm noi, de 10 ani, nu am găsit aproape un kilogram de ecstasy. Sunt deja porționate în interior, în punguțe”.

În momentul în care au desfăcut pachetele, căutătorii au depistat 8 pungi în care se aflau pastile de culoarea roz, fiind inscripționate cu numele unei băuturi energizante. Oamenii au anunțat imediat autoritățile. La fața locului s-au deplasat echipe de poliție pentru a constata cazul. În pachete se aflau peste sute de pastile, cântărind aproximativ un kilogram.

Acestea au fost depistate în apropiere de Academia de Poliție. La momentul actual oamenii legii au pornit o anchetă și fac cercetări pentru a identifica cum au ajuns acolo drogurile, dar și cine le-a ascuns la rădăcina copacului din Pădurea Băneasa.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.