Două adolescente în vârstă de 15 ani au fost accidentate pe trotuar de o mașină care a fost proiectată în urma unei ciocniri cu alte două mașini. Accidentul a avut loc pe şoseaua Vitan Bârzeşti. din Capitală. Șoferul mașinii se afla sub influența drogurilor.

Tinere, accidentate chiar pe trotuar de o mașină proiectată în urma ciocnirii cu alte două autoturisme

Biroul de presă al Brigăzii Rutiere a transmis că adolescentele în vârstă de 15 ani au fost transportate la Spitalul ''M.S. Curie'' pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Fetele s-au ales cu o sperietură zdravănă, dar și cu mai multe răni. În urma accidentului, traficul rutier a fost pentru mai mult timp, circulația spre Splaiul Unirii fiind permisă pe o singură bandă.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată pe trotuar, astfel lovind tinerele de 15 ani.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe șoseaua Vitan-Bârzești, dinspre Pod Vitan catre Șoseaua Olteniței, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus.
În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind și doi pietoni, care se aflau pe trotuar.

Victimele, minore în vârstă de 15 ani, au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero” - se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Conducătorul auto al mașinii răsturnate consumase droguri

Șoferul mașinii care s-a răsturnat pe trotuar ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactita cauzele și circumstanțele în care a avut loc accidentul

”De asemenea, conducătorul autovehiculului în vârstă de 36 de ani a fost testat și cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând prezența în organism a substanțelor psihoactive. Acesta a fost condus la INML în vederea recoltării de mostre biologice.” - au mai anunțat polițiștii rutieri.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.