APAN Romania reprezintă o comunitate compusă din pacienți si aparținători, care urmărește prin mijloace umanitare să asigure sprijin, acces la informație, îmbunătățirea calității vieții și respectarea drepturilor pacienților cu Scleroză Multiplă.

Alegând să redirecționezi 3,5% din impozitul anual pe venit către APAN, alegi totodată să dăruiești pacienților cu Scleroză Multiplă, care interacționează cu asociația noastră, șansa de a face un bun parteneriat cu diagnosticul. Te invităm să utilizezi formularul 230 de redirecționare a impozitului pe venitul realizat de tine în 2022: https://afectiuni-neurodegenerative.ro/3virgula5/ .

Scleroza Multiplă este cel mai invalidant diagnostic al adultului tânăr (18-40), uneori foarte greu de gestionat, însă la APAN ne dorim să ducem focusul pe comunitate, susținere, soluții, informații și o abordare cât mai holistică și integrativă.
Eduard Andrei Pletea, vicepreședinte APAN

APAN aduce împreună anual peste 1200 de persoane diagnosticate cu Scleroză Multiplă, dintre care peste 550 fac deja parte din asociație, având vârste cuprinse între 12 și 60 de ani. Asociația își dorește să medieze implicarea în activități atât la nivel național, cât și la nivel european, oferind posibilitatea celor implicați sa aibă acces la cele mai noi informații si cercetări legate de diagnostic; în campaniile de conștientizare asupra diagnosticului și nu numai.

Să te duci cu gândul de a-i învăța pe alții ce știi tu din punct de vedere medical, dar să pleci de acolo îmbogățit și învățând despre empatie, dăruire, implicare, unitate și nu în ultimul rând despre sprijin necondiționat manifestat pentru cel care are nevoie de ajutor… despre asta este APAN și fiecare inițiativa pe care o desfășoară!
dr. Ovidiu Tudor

Vă invitam să fiți alături de noi în demersul de a îmbunătăți calitatea vieții pentru persoanele afectate de Scleroză Multiplă prin completarea formularului de redirecționare a procentului de 3,5% din impozitul anual pe venit aici: https://www.youtube.com/watch?v=fObcL2w1hLo

Puteți urmări activitatea APAN România aici:

https://www.facebook.com/APANRomania

Citeste si:
Conferință națională APAN 2023 - Cu și despre scleroza multiplă
Conferință națională APAN...

https://afectiuni-neurodegenerative.ro/


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.