Un bagaj suspect a fost depistat într-o toaletă dezafectată de pe o stradă din centrul Brașovului, sâmbătă. O persoană a sunat imediat la 112 pentru a anunța autoritățile. Omenii legii și angajații SRI s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și pentru a opri traficul din zonă.

Bagaj suspect într-o toaletă publică din Brașov

Sâmbătă, o persoană a apelat la serviciul de urgență 112 și a anunțat că într-o toaletă dezafectată de pe strada Iuliu Maniu din centrul Brașovului, se află un colet suspect. Oamenii legii și angajații Serviciului Român de Informații s-au deplasat imediat la fața locului și au oprit traficul din zonă pentru a evita orice tragedie.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov au fost sesizaţi, prin apel de urgență, cu privire la existenţa unui colet suspect ce s-ar afla într-o toaletă dezafectată situată pe strada Iuliu Maniu (vizavi de statia RAT). La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Brasov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Brasov, în vederea efectuării intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare. La fața locului sunt prezenți reprezentanți din cadrul SRI și ISU Brașov”, a declarat agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașșov.

În ultima perioadă, în România s-au înregistrat tot mai multe alerte cu bombă. Din fericire, toate acestea s-au dovedit a fi false sau glume proaste făcute de unele persoane. Specialiștii au cercetat bagajul timp de câteva minute în care și0au dat seama că acesta nu reprezintă nici un pericol și este pur și simplu un bagaj gol. Dispozitivul instituit pentru intervenție a fost ridicat și circulația în zonă a fost reluată.

De la începutul acestui an, aceasta este deja a doua alertă cu bombă în România. În data de 3 ianuarie a fost anunțată prezența unei bombe la stația de metrou Piața Victoriei. Din fericire, ambele alerte s-au dovedit a fi false.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.