O alunecare de teren a avut loc vineri noaptea pe DN 67, în Horezu, județul Vâlcea, pe sensul Târgu Jiu-Râmnicu Vâlcea. Autoritățile au închis drumul spre Târgu Jiu.

Alunecare de teren la Horezu. Drumul către Târgu Jiu a fost închis

O alunecare de teren a avut loc vineri noaptea pe DN 67, în Horezu, județul Vâlcea, pe sensul Târgu Jiu-Râmnicu Vâlcea. O bucată de pământ împreună cu bușteni și stâlpi s-a prăbușit pe carosabil, oprind circulația rutieră. Autoritățile au decis să închidă temporar banda de circulație pe sensul Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea pentru ca echipajele de salvare să poată interveni.

Alunecarea de teren s-a produs pe DN 67 km151+150m, în orașul Horezu, pe sensul Târgu Jiu - Rm Vâlcea. Ajunși la fața locului, aomenii legii au aplicat la multe măsuri. Prin urmare, s-a decis să se închidă temporar banda de circulație pe sensul Târgu Jiu- Rm. Vâlcea între km 151+070m li 151+180m.

Astfel, circulația rutieră pe sensul Tg. Jiu - Rm. Vâlcea se va realiza pe contrasens și va fi dirijată prin indicatoare, balize și parapet lestabil. Totodată, circulația pe direcția Rm. Vâlcea - Tg. Jiu se va realiza prin parcarea adiacentă a acestui sens (vechiul DN 67), dirijată prin indicatoare, balize și parapet lestabil.

Semnalizarea rutieră temporara a fost realizată de către SDN Vâlcea, care urmează să fie completată sâmbătă. Zona se va afla sub monitorizarea polițiștilor din cadrul Poliției Horezu și de lucratorii din cadrul SDN Vâlcea - District Horezu. Oamenii legii le recomandă șoferilor să circule prudent în zonă pentru că pericolul alunecării de teren este încă în vigoare și în orice clipă malurile de pâmânt se pot desprinde și pot ajunge pe carosabil.

Citeste si:
VIDEO Tânără din Târgu-Jiu, umilită și bătută de patru minore
VIDEO Tânără din Târgu-Jiu,...

Din fericire, în urma alunecării de teren nimeni nu a avut de suferit.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.