O alertă cu bombă a fost anunțată, marți, la stația de metrou Piața Victoriei din Capitală. Forțele de ordine s-au mobilizat de urgență pentru a interveni. În cele din urmă s-a constatat că alerta a fost falsă.

Alertă falsă cu bombă la metrou Piața Victoriei

Potrivit informațiilor transmise de Poliția Capitalei, în jurul orei 11.30, polițiștii au primit un apel la 112 prin care au fost informați că la o stație de metrou din Sectorul 1 a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Oamenii legii ai Secției 3 și ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public s-au deplasat la fața locului pentru a interveni de urgență.

„Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă amenințare cu bombă în zona stației de metrou Victoriei”, transmite Metrorex.

Echipele specializate din cadrul Poliției au oprit circulația trenurilor și au făcut verificările necesare. Mai târziu, Dispeceratul Metrorex a transmis că Poliție nu a confirmat informația inițială și respectiv, a fost o alertă falsă cu bombă.

La momentul actual circulația trenurilor de metrou se desfășoară potrivit graficului normal, însă Metrorex transmite că „se va conforma dispozițiilor primite de la organele abilitate pentru adaptarea activității, după caz.”


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.