În ultimele ore ale acestui an, președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de felicitare tuturor românilor. Acesta a amintit despre greutățile prin care a trecut țara în anul 2022 și speră că toate aceste lecții vor face ca în anul 2023 România să fie mai puternică și mai prosperă.

Mesajul de felicitare a lui Klaus Iohannis pentru români cu ocazia Reevelionului 2023

Președintele României, Klaus Iohannis, a spus că anul 2022 a fost plin de provocări, greutăți și emoții. Fiecare final de an își lasă amprenta asupra oamenilor din toate colțurile lumii. Șeful statului spune că în pofida faptului că anul 2022 a fost un an greu din toate punctele de vedere, România a reușit să facă față problemelor și este gata să pășească în noul an mult mai puternică și mai hotărâtă.

„Cumpăna dintre ani este mereu un moment încărcat de semnificații și emoție, pentru că sărbătorim sfârșitul unei etape și debutul alteia noi. Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toți, marcat de crize profunde și de un teribil război care se desfășoară la granițele noastre, privim cu speranță și încredere către noul an 2023, care stă să înceapă.”, a transmis Iohannis.

Liderul de la București afirmă că provorcările la care a fost supusă România au scos și mai mult în evidență tăria de caracter a românilor, capacitatea de a rămâne solidari, uniți și hotărâți pentru a depăși cu bine orice obstacole. Iohannis i-a îndemnat pe români să nu înceteze să transforme fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o națiune mai bună și mai puternică. Președintele României le-a transmis cele mai sincere și mai calde urări de bine românilor de pretutindeni, urându-le un 2023 fericit și prosper.

„România se dezvoltă în fiecare zi și face progrese vizibile în toate domeniile. Vă îndemn să lucrăm împreună pentru ca țara noastră să se bucure de un viitor prosper, în pace și armonie! Vă doresc un An Nou fericit! La mulți ani!”, a transmis Klaus Iohannis în mesajul publicat de Administrația Prezidențială.

Citeste si:
Cele mai neobișnuite tradiții de Revelion din diferite țări ale lumii
Cele mai neobișnuite tradiții...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.