Descoperă la ce trebuie să renunți în această săptămână de iarnă pentru a atrage fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să te mai concentrezi pe ce nu contează

Ești atât de îngrijorată, de stresată, de focusată pe lucruri care peste câteva luni nici măcar nu vor mai avea importanță. Încearcă să te detașezi de tot ce nu ține de tine și să fii mai relaxată. Nu putem controla tot în viață, uneori trebuie să ne lăsăm purtați de val.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la toate acele lucruri care nu îți mai servesc

Ai o perioadă mai liberă în viața ta, așa că este momentul să faci puțină ordine nu doar în casa ta, ci și în suflet. Învață să te detașezi și să renunți la toate acele lucruri care îți aglomerau spațiul și care nu îți permiteau să respiri. Te vei simți mult mai bine după ce vei face ordine generală.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la reguli

Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te în schimb acolo unde nu este nici o potecă și lasă o urmă. Este momentul să îndrăznești să faci ceva diferit; este momentul să lupți pentru ce îți doreșți.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să îți mai faci griji pentru viitor

Nu te mai concentra atât de mult pe viitor; momentul care contează (și singurul care există) este prezentul. AICI și ACUM se întâmplă viața ta, așa că învață să te eliberezi de grijă zilei de mâine și să te bucuri de viață așa cum este ea.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să te mai pui pe loc secund

Divinitatea are un sfat important pentru tine în această săptămână: înainte de a îți păsă de altcineva, învață să îți pese de tine. Nu te mai concentra pe ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău. Îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane și alege fericirea pentru tine.

Citeste si:
7 mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (19-25 Decembrie)
7 mantre puternice pentru...

Citește continuarea pe Kudika.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.