Fostul ministru al Apărării în guvernele Ponta, Mircea Dușa, a decedat luni, a anunțat PSD Hargita. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani.

Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării a decedat

Anunțul a fost făcut de PSD Harghita. Întregul colectiv și-a exprimat profunde condoleanțe celor apropiați, prietenilor și colegilor de breaslă. Mircea Dușa a ocupat și funcția de președinte a PSD Harghita.

”Cu regret, vă anunţăm că domnul ministru şi fost preşedinte al PSD Harghita Mircea Duşa a trecut la cele veşnice în cursul acestei dimineţi. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este mesajul transmis de PSD Harghita.

Mihai Fifor, și el fost ministru al Apărării și liderul PSD, Marcel Ciolacu, au afirmat că toate funcțiile pe care le-a ocupat Mircea Dușa ”şi-a făcut datoria cu onoare şi respect pentru interesul public”. Colegii de partid au ținut să își exprime condoleanțele și să împartă pierderea cu apropiații fostului ministru.

”Am aflat cu mare tristeţe vestea dispariţiei în această dimineaţă a colegului nostru social-democrat Mircea Duşa. În toate demnităţile publice pe care le-a avut, fie că a fost vorba de ministru al Apărării, de Interne sau pentru Relaţia cu Parlamentul, prefect sau parlamentar, Mircea Duşa şi-a făcut datoria cu onoare şi respect pentru interesul public. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este mesajul liderului PSD.

Mircea Duşa s-a născut la data de 1 aprilie 1955 la Topliţa, în judeţul Harghita. Acesta a ocupat funcția de ministru al Apărării în guvernele Ponta, ministru de Interne, ministru pentru relaţia cu Parlamentul, dar şi deputat și prefect al județului Mureș.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.