Zeci de oamenii s-au călcat în picioare și și-au dat brânci încă de la primele ore ale dimineții în fața unui magazin de haine care s-a deschis în mall-ul ParkLake din Capitală. Aceștia au format o coadă imensă și au așteptat până când magazinul a fost deschis pentru a da buzna la cumpărături.

Zeci de bucureșteni s-au îmbulzit la deschiderea unui nou magazin de haine din Capitală

Magazinul Primark este un magazin cu articole vestimentare extrem de popular peste hotare. În această dimineață s-a deschis primul magazin Primark și în Bucureşti, în mall-ul ParkLake. Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii s-au așezat la coadă pentru a prinde reducerile din magazin. Magazinul Primark s-a deschis abia la orele 10, însă zeci de oameni deja așteptau să dea buzna în magazin pentru a se bucura de prețurile promoționale.

În momentul în care magazinul s-a deschis oficial, românii și-au dat brânci și coate pentru a fi primii care apucă să cumpere cât mai mult la cele mai bune prețuri. Preț de doar câteva minute, magazinul s-a aglomerat, iar la cabinele de probă s-a format o altă coadă.

Primul magazin Primark din România a fost deschis joi dimineață, în mall ParkLake. Cumpărătorii au profitat de prețuri accesibile. Puloverele supradimensionate tricotate costă de la 100 de lei, iar preţul tricourilor începe de la 40 de lei, pantalonii au prețuri începând de la 70 de lei. În magazinul Primarkl se găsesc haine pentru toate vârstele și de toate mărimile, sortimentul fiind unul destul de mare și variat.

Totodată, magazinul nou deschis şi-a anunţat şi programul de sărbători. Acesta va fi deschis pe 24 decembrie în intervalul 10.00 - 20.00, în timp ce în ziua de Crăciun va fi închis. Pe 31 decembrie, programul va fi între 10.00 - 19.00, iar în prima zi a anului 2023 va fi închis.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.