În ultimele zile, Metropola TV este, fără voia sa, parte a unei situații nefericite, din cauza acțiunilor din viața privată a unui angajat.

INFORMARE OFICIALĂ! În urma analizării informațiilor din spațiul public, pe care le considerăm reprobabile și de neacceptat, conducerea Metropola TV i-a solicitat angajatului să părăsească postul pe care-l ocupă și să se supună hotărârile judecătorești pe care nu le-a respectat, iar persoana la care facem referire nu mai face parte din colectivul Metropola TV.

Dorim să asigurăm toate persoanele care au fost afectate de acțiunile acestui domn, dar și pe toți telespectatorii noștri, că instituția noastră nu a dorit să protejeze sau să ascundă în vreun fel aceste acțiuni reprobabile. Am fost în legătură cu instituțiile statului și am colaborat cu acestea, imediat ce am fost sesizați de acest caz.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.