Un accident masiv a avut loc, duminică dimineață, pe un pod de la ieșirea din Brașov spre București. În accident au fost implicate 17 mașini, dintre care și o ambulanță. Acesta s-a produs din cauza poleiului. Traficul din zonă a fost restricționat.

Accident cu 17 mașini pe un pod din Brașov

Accidentul a avut loc pe podul aflat în intersecția drumurilor DN1 Brașov – Predeal – Ploiești și DN1A Brașov – Cheia Ploiești.17 mașini au fost implicate în accident, printre care și o ambulanță. Traficul din zonă a fost blocat din cauza accidentului.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers dinspre Brașov spre București. Potrivit primelor informații, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Au fost avariate doar doar mașinile implicate în accidentul rutier. Viața șoferilor și pasagerilor este în afara oricărui pericol.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență pentru a evalua starea victimelor și pentru a gestiona situația.

În această dimineață, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului intre vehiculele implicate au rezutat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană”, a transmis agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Traficul rutier a fost blocat mai mult timp pe sensul de mers către București. Oamenii legii spun că accidentul s-a produs din cauza poleiului de pe șosea. Din această cauză șoferii nu au mai putut controla vehiculele și au creat un carambol. Deoarece este o zonă sensibilă pentru circulație – un pod – traficul rutier a fost blocat mai mult timp.

Polițiștii atenționează șoferii să conducă cu grijă, să fie prudenți la volan și să conducă cu o viteză redusă, adaptată condițiilor meteorologice pentru a evita astfel de accidentări.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.