Șeful DSU, Raed Arafat, a fost decorat astăzi cu “Steaua României” în grad de “Cavaler” de către președintele României, Klaus Iohannis. Acesta a transmis un mesaj de mulțumire pe pagina sa de Facebook.

Arafat, decorat cu “Steaua României” de Klaus Iohannis

Joi, seșul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, Raed Arafat, a fost decorat cu “Steaua României” în grad de “Cavaler” de către președintele României, Klaus Iohannis.

”Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația “Steaua României” în grad de “Cavaler”, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.”, a scris Arafat pe contul său de Facebook.

Arafat spune că această decorațiune este o onoare pentru el și îl motivează să continue să servească țării și să contribuie la dezvoltarea acesteia.

Retail jobs

„Pentru mine, aceasta decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.”, a mai scris șeful DSU.

Ministrul Lucian Bode a fost cel care l-a și propus pe Raed Arafat pentru această decorație. Cu această ocazie, șeful DSU i-a mulțumit.

„Totodată, vreau sa adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!”, a scris Raed Arafat pe pagina de Facebook.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.