Municipiul Galați îmbracă haine de sărbătoare şi găzduieşte în perioada 30 noiembrie 2022 – 7 ianuarie 2023, o experiență unică atât pentru locuitori cât şi pentru turişti, în cadrul evenimentului "ORĂȘELUL LUI MOȘ CRĂCIUN", desfășurat în Parcul Spicu din Galați.

Cu originalitate și fantezie organizatorii au creat mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă, astfel că, "Orășelul lui Moș Crăciun" va reprezenta cu siguranță o destinație de neratat, întrucât publicul prezent va descoperi aici povești de iarnă magice, clinchete de clopoței, jocuri și zâmbete de copii, inspirație pentru Crăciun și Anul Nou și multe alte surprize.

Intrarea în "oraşul magic" se va realiza pe sub o arcadă cu praf de stele, apoi veţi fi întâmpinaţi de renii lui Moş Crăciun şi vă veți putea bucura de patinoar, carusel sau maşinuţele electrice. Cu siguranţă copii vor deveni foarte creativi în cadrul workshop-urilor și atelierelor de creaţie în spiritul sărbătorilor, micuţii vizitatori vor avea parte de activităţi şi jocuri interactive pe tot parcursul evenimentului, iar "Atelierul lui Moş Crăciun" promite să creeze o atmosferă de basm unde copiii vor fi întâmpinaţi de Moş Crăciun, vor face poze şi vor primi cadouri.

Retail jobs

Atmosfera festivă va fi completată nu de 1... chiar de 50 de brazi, ce vor fi împodobiţi în cadrul unui concurs de către elevii din Școlile şi Liceele din Municipiul Galaţi.

Între cumpărături, concerte şi diverse activităţi distractive, vizitatorii se pot încălzi şi răsfăţa cu delicatese de iarnă, întrucât orăşelul va mai cuprinde şi un târg tradiţional cu cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale dar şi produse alimentare savuroase: turtă dulce, ciocolată de casă, plăcinte şi cozonaci pufoşi, preparate la grătar sau minuturi, băuturi calde pentru cei mici şi cei mari dar şi produse tradiţionale numai bune de luat acasă pentru mesele festive de Crăciun şi Revelion: sarmale, fripturi, brânzeturi, afumături şi multe altele.

Citeste si:
Filmarea cu „Camionul lui Moș Crăciun” în flăcări pe o șosea din...
Filmarea cu „Camionul lui Moș...

Calendarul programului artistic şi activităţilor desfăşurate cuprinde:

30 NOIEMBRIE: deschiderea Orășelului lui Moș Crăciun;

5 DECEMBRIE: spectacol pentru copii - sosirea lui Moș Nicolae;

9, 10, 11 DECEMBRIE: concurs de împodobit brazi;

11 DECEMBRIE: ANSAMBLUL BUJORUL DIN BOTOȘANI - tradiții de Crăciun;

16 DECEMBRIE: CEATA LUI ZÂMBILICI - spectacol pentru copii;

17 DECEMBRIE:

Moș Crăciun sosește în Oraș - CARAVANA LUI MOȘ CRĂCIUN - spectacol de teatru pentru copii, animație muzicală, pictură pe față, jocuri și concursuri;

Grupul de colindători "Dor, lior dor" al Școlii de Muzică Populară Românească din București, Profesori coordonatori: Narcisa Băleanu și Alin Rusu;

17, 18 DECEMBRIE: workshopuri creative pentru copii la ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN;

Citeste si:
Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină de gunoi la Galați
Un bărbat a fost lovit mortal...

18 DECEMBRIE: Show culinar TRADIȚII DE IGNAT;

20 DECEMBRIE: CEATA LUI ZÂMBILICI - spectacol pentru copii;

21 DECEMBRIE: CEATA LUI ZÂMBILICI - spectacol pentru copii;

21, 22, 23 DECEMBRIE: Moș Crăciun vă oferi CADOURI copiilor;

21, 22, 23 DECEMBRIE: workshopuri creative pentru copii la ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN;

23 DECEMBRIE: spectacol NEMURITORII;

30 DECEMBRIE: Show culinar festiv pentru ANUL NOU.

Gazda evenimentului: DJ Razz


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.