Organizatorii celui mai tare festival de muzică din Europa, UNTOLD, au anunțat că scot la vânzare următoarele 10.000 de abonamente pentru ediția din vara anului 2023. Următoarele abonamente vor fi scoase la vânzare începând din 28 noiembrie și pot fi achiziționate doar de cei care se înregistrează pe site-ul festivalului.

UNTOLD 2023. 10.000 de bilete puse în vânzare

Organizatorii festivalului de muzică UNTOLD au organizat luni seara avanpremiera aftermovie-ului care a avut loc în același timp în Bucureşti şi în Cluj-Napoca. La acest eveniment au participat peste o mie de fani, vedete, influenceri şi parteneri ai festivalului. Timp de aproape 13 minute spectatorii s-au reîntors în timp și au retrăit explozia de emoții de vara trecută. Aftermovie-ul UNTOLD 2022 este disponibil pe canalul de YouTube al festivalului.

Pentru ediția din vara anului 2023, organizatorii anunţă că pregătesc ceva special ce nu s-a mai regăsit la niciun festival de muzică de până acum. În această săptămână, organizatorii festivalului vor dezvălui şi numele primilor artişti care vor încinge atmosfera în august 2023. 10.000 de abonamente vor fi scoase la vânzare începând din 28 noiembrie. Acestea vor putea fi achiziționate doar de cei care se vor înregistra pe site-ul festivalului. În 2023, festivalul de muzică UNTOLD va avea loc între 3 şi 6 august în Cluj-Napoca.

„Săptămâna asta e foarte încărcată şi avem şi un nume foarte important, un nume imens, care vine la Untold. Avem peste o mie de oameni fericiţi, care au văzut în premieră aftermovie-ul. E cel mai bun loc în care poți să simți atmosfera de festival. Într-o sală de cinema cu mulți prieteni, cu sute de oameni.”, a declarat Eduard Chereji - director de comunicare Untold.

Circa 360.000 de persoane au participat la ediția UNTOLD 2022

„Am încercat să redăm cât mai multe ambianțe și să existe câteva momente care încearcă să reproducă exact sentimentul acela, când eşti alături de artiști.”, a transmis Laviniu Lazăr – creative director Untold.

La ediția din vara anului 2022 au participat circa 360.000 de persoane venite din peste 100 de țări ale lumii. Festivalul de muzică de la Cluj a adunat zeci de artiști renumiți pe aceeași scenă și a creat o atmosferă de neuitat.

Citeste si:
Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, la Untold...
Trupa Imagine Dragons vine...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.