Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) a anunțat că începând de luni vor avea loc lucrări de remediere a unor avarii în mai multe zone din Sectoarele 2, 4 și 6 ale Capitalei. Din această cauză sute de blocuri din București și Institutul Oncologic Fundeni nu vor avea căldură până miercuri noaptea.

Institutul Oncologic Fundeni și alte câteva sute de blocuri din Capitală rămân fără căldură până miercuri

Începând de luni, Termoenergetica a anunțat că vor avea loc lucrări de remediere pe conducta magistrală DN 600 din zona Fundeni din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta are o vechime de peste 35 de ani. Aproximativ 115 blocuri din zonă, Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni nu vor avea căldură și apă caldă până în data de 16 noiembrie 2022, ora 23.00. Din această cauză vor avea de suferit și punctele termice din zona Șoselei Colentina și a străzilor Răscoala 1907, Pescarilor și Pâncota.

Astfel de lucrări vor avea loc și pe conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu. În urma unor lucrărilor ce au avut loc în cursul săptămânii trecute, în timp ce s-a încercat umplerea conductei a apărut o nouă spărtură, lucru care a prelungit termenul lucrărilor, iar locuitorii blocurilor afectate nu au avut apă caldă și căldură.

Retail jobs

Aproximativ 260 de blocuri din zonă nu vor avea apă caldă și căldură până marți, 15 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței. Și pe conducta magistrală DN 700 în zona Bulevardului Iuliu Maniu vor avea loc lucrări de remediere.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 5 punctele termice, care alimentează un număr de aproximativ 75 blocuri va fi sistată până miercuri, 17 noiembrie 2022, ora 23.00. Din cauza acestor lucrări vor avea de suferit și punctele termice din străzile Valea Lunga, Vistiernicul Stravinos, Mohorului și Băbești.

Bucureștenii de curând au început să pornească căldura în locuințe deoarece temperaturile au început să scadă considerabil, în special pe parcursul nopții și dimineața. Prima sâptămână din noiembrie a fost una călduroasă, peste așteptările bucureștenilor. Însă lipsa apei calde dă multe bătăi de cap oamenilor.

Citeste si:
Unde își dorește Denise Rifai să își ia o casă: „Deșertul și...
Unde își dorește Denise Rifai...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.