Traseul liniei de tramvai 21 din București va fi deviat începând de vineri. Anunțul a fost făcut de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov.

Tramvaiul 21 va avea un traseu deviat începând de vineri

Traseul liniei de tramvai 21 din București va fi următorul: terminal Piaţa Sf. Gheorghe, Strada Sfântul Gheorghe, Strada Lipscani, Calea Moşilor, Şoseaua Colentina, Strada Ziduri Moşi, Şoseaua Pantelimon, Strada Baicului, terminal Baicului, cu întoarcere pe Strada Baicului, Bulevardul Gării Obor, Bulevardul Ferdinand I, Strada Ziduri Moşi, Şoseaua Colentina, Calea Moşilor, Strada Cavafii Vechi, Strada Băniei, Strada Sfântul Gheorghe, terminalul Piaţa Sf. Gheorghe.

Pe traseul care va rămâne neacoperit pe Şoseaua Colentina, va circula linia navetă 621, care va prelua călătorii de la Bucur Obor circulând pe linia de tramvai până la Pasaj Colentina și invers. De asemenea, pe traseul comun vor fi utilizate şi autobuzele operatorului STV SA (liniile 409, 411, 412, 413, 417, 467, 468).

Retail jobs

Tot pe sensul de ieşire din Bucureşti, autobuzele liniilor 143, 182, 243, 282, 382, 409, 411, 412, 413, 417, 467, 468, 621, 667, N103 şi N108, în zona Pasajului Doamna Ghica se vor deplasa pe partea carosabilă, după care vor reveni pe traseul actual (pe Şoseaua Colentina, cu excepţia liniilor 667, 182 şi 282).

Care va fi traseul liniilor 243, 143, N103

Linia 243 va circula, pe sensul spre cartierul Berceni, pe Bulevardul Lacul Tei, până la intersecţia cu Strada Teiul Doamnei, după care pe Strada Teiul Doamnei, Şoseaua Colentina şi continuând pe Strada Doamna Ghica.

Liniile 143 (pe sens Bucur Obor) şi 243 (pe sens CFR Constanţa) vor circula deviat, începând cu intersecţia Strada Doamna Ghica/ Strada Heliade între Vii, pe Strada Heliade între Vii, Şoseaua Electronicii, Strada Baicului, Bulevardul Gării Obor, Bulevardul Ferdinand I, după care pe Şoseaua Pantelimon şi Strada Ziduri Moşi. De acolo autobuzele liniei 143 circulă spre terminalul Bucur Obor, iar ale liniei 243 se îndreaptă pe Şoseaua Colentina, Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, Şoseaua Petricani, apoi pe traseul actual.

Citeste si:
Liniile de transport 5, 16 și N103 din Capitală vor fi deviate în...
Liniile de transport 5, 16 și...

Linia N103 va circula pe sensul către „Institutul Oncologic" pe un traseu deviat începând cu intersecţia Bulevardul Lacul Tei/ Strada Teiul Doamnei, pe Strada Teiul Doamnei, iar mai apoi pe Şoseaua Colentina şi traseul actual.

TPBI face apel la călători să evite deplasarea cu maşina personală pe Şoseaua Colentina şi recomandă utilizarea transportului public, inclusiv liniile operate de STV SA, având în vedere că sunt valabile aceleaşi titluri de călătorie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.