Compania Termoenergetica a anunțat că anumite zone din trei sectoare ale Capitalei nu vor avea apă caldă și căldură din cauza unor lucrări de reparație. Aproximativ 180 de blocuri din București vor avea de suferit. Sistările de apă caldă și căldură vor avea loc în sectoarele 4, 5 şi 6 ale Capitalei.

Lucrări de reparații la conductele de apă caldă și căldură în trei sectoare din Capitală

Termoenergetica anunță că se vor efectua lucrări de reparație în trei dintre sectoarele Capitalei.

Una dintre conductele care intră în reparații este conducta Magistralei DN 700 în zona Căii Ferentari din Sectorul 5. Apa caldă şi căldură se va sista pentru 8 puncte termice, care alimentează aproximativ 70 de blocuri. Aceasta nu va funcționa până joi, ora 23,00. Și punctele termice din zona Calea Ferentari, Şoseaua Sălaj şi străzile Spătaru Preda şi Năsăud vor fi afectate.

Lucrările presupun reîntregirea reţelei primare după ce au fost finalizate lucrările executate de Compania Energetica Servicii. În ultima perioadă au fost montate în jur de 1.000 de metri de conductă nouă, preizolată și dotată cu senzori de detecţie a avariilor.

Lucrări vor mai avea loc și la conducta Magistralei Griviţa, DN 700, în zona Bulevardului Geniului din Sectorul 6. Locuitorii din zona bulevardelor I. Ghe. Duca şi Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord şi Calea Plevnei nu vor avea apă caldă și căldură până miercuri, ora 23,00.

Clienții pot obține informații suplimentare prin aplicația Termoalert

Conducta DN 800, în zona Iuliu Maniu din Sectorul 6 va intra și ea în reparații. Apa caldă şi căldură va fi sistată pentru patru puncte termice, care alimentează un număr de aproape 77 de blocuri şi Grădiniţa nr. 195, până miercuri, ora 23,00. De asemenea, vor fi afectate şi punctele termice din zona Bulevardului Iuliu Maniu şi străzilor Valea Lungă şi Vistiernicul Stravinos.

Termoenergetica anunță reparații și la conducta DN 600, în zona Calea Văcăreşti din Sectorul 4. Aproximativ 38 blocuri şi Şcoala Generală nr.100, nu vor avea apă caldă și căldură până joi.

Dispeceratele şi echipele de intervenţie ale companiei Termoenergetica vor activa în regim permanent pentru a rezolva problemele. Clienţii vor avea la dispoziție informaţiile livrate prin mesajele înregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau pot obține alte detalii la 0800.820.002, dar şi prin aplicaţia Termoalert.

Citeste si:
Institutul Oncologic Fundeni și sute de blocuri din Capitală, fără...
Institutul Oncologic Fundeni...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.