În jur de 600 de blocuri din sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6 din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unor avarii produse la conductele de termoficare. Anunțul a fost făcut de compania Termoenergetica.

Probleme cu apa caldă și căldura la sute de blocuri din Capitală

Termoenergetica anunță că recurg la lucrări pentru remedierea avariilor. Lucrările vor avea loc în următoarele zone: Conducta DN 700/800 din zona b-dul Brâncoveanu din Sectorul 4 al Capitalei. Vor fi afectate de aceste lucrări şi punctele termice din zona adiacentă Bulevardului Brâncoveanu, Strada Secuilor, Calea Şerban Vodă, Şoseaua Olteniţei.

Conducta DN 600 în zona Bulevardului Unirii, la intersecţia cu Bulevardul Coposu din Sectorul 4 al Capitalei va fi afectată și ea. În 24 de blocuri va fi sistată apa caldă şi căldură, până miercuri, 02.11.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprirea apei calde și căldura şi punctele termice din zona bulevardelor Coposu, Mircea Vodă, strada Mântuleasa şi Calea Moşilor;

Lucrări vor avea loc și pe conducta DN 200 în zona străzii Gheorghe Pătraşcu din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru un număr de 15 blocuri, Spitalul Victor Babeş şi Fundaţia Victor Babeş va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă şi căldură, până miercuri, 02.11.2022, ora 23. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din Strada Rodul Pământului;

Alte blocuri din București ce sunt afectate de noile avarii

Pe conducta DN 500 în zona Iancului, din Sectorul 2 al Capitalei se va sista apa caldă și căldura pentru aproximativ 240 de blocuri până miercuri, 02.11.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zonele adiacente Şoselei Iancului şi Şoselei Pantelimon, precum şi a străzii Cristescu Dima; La conducta DN 300 în zona Apusului din Sectorul 6 al Capitalei vor fi afectate aproximativ 132 de blocuri, unde va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură, până miercuri, 02.11.2022, ora 23.00;

Citeste si:
Institutul Oncologic Fundeni și sute de blocuri din Capitală, fără...
Institutul Oncologic Fundeni...

Lucrări vor avea loc și la conducta DN 500 din zona Calea Griviţei din Sectorul 1 al Capitalei. Aproximativ 20 de blocuri nu vor avea apă caldă şi căldură până joi, 03.11.2022, ora 23.00. Vor fi afectate şi punctele termice adiacente acestei zone.

Termoenergetica a anunțat că echipele de intervenţie vor lucra în regim permanent pentru rezolvarea problemelor. Totodată, se va lucra în același timp în mai multe puncte pentru a se remedia avariile cât mai rapid posibil.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.