Două adolescente din Constanța s-au luat de păr chiar în parcul Tăbăcăriei din Constanţa, în apropierea unui mall. Acestea au sărit la bătaie în fața a zeci de tineri care au scos rapid telefoanele pentru a filma întreaga scenă și pentru a se amuza, în loc să intervină pentru a le despărți. Imaginile cu scenele de violență au devenit virale pe social media, iar poliția s-a autosesizat pentru a le audia pe cele două tinere.

Bătaie cruntă între două adolescente din Constanța

Două adolescente în vârstă de 14 și 15 ani s-au încăierat în parcul Tăbăcăriei din Constanţa. Scenele de violență dintre cele două sunt pur și simplu îngrozitoare. Se pare că cele două s-au bătut din cauza unor like-uri pe care adolescenta agresată le-ar fi dat prietenului agresoarei. Zeci de alți tineri s-au strâns în jurul lor și le-au filmat în timp ce adolescentele și-au împărțit pumni și picioare și s-au tras de păr în ultimul hal.

Tinerii le susțineau și nici gând să le despartă. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe rețelele de socializare. Aceste imagini au ajuns și în vizorul oamenilor legii, care s-au autosesizat. Cele două adolescente au fost identificare și vor fi audiate de poliţişti pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc bătaia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, citat de Agerpres.

Retail jobs

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Secţia 1 s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Constanţa.

Pe marginea acestui caz nu a existat nici o plângere la poliție, însă oamenii legii au pornit o anchetă. Nu este pentru prima dată când astfel de acte de violență sunt întâlnite în rândul adolescenților. În social media circulă destul de des filmări în care tinerii se încaieră, batjocoresc sau aplică violență asupra tinerilor. Cel mai trist este faptul că martorii la aceste scene nu intervin în niciun fel, ba chiar încurajează acțiunile violente.

„Totodată, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a informat IPJ Constanţa.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.