Unul dintre cele mai tari festivaluri de muzică din România revine și în 2023. Neversea vine și în 2023 cu cei mai buni artiști, DJ din toată lumea, surprize nemaipomenite și multă muzică bună. Festivalul de muzică va avea loc la Constanța între 6 şi 9 iulie.

Neversea revine la Constanța cu o nouă ediție

Organizatorii festivalului de muzică Neversea au transmis că a cincea ediţie vine cu noi surprize, un format nou, mult mai complex și interesant. Evenimentul se va desfășura în perioada 6 - 9 iulie 2023, pe plaja Neversea Beach din Constanţa.

"Cea de-a cincea ediţie Neversea va aduce artişti în premieră în România, cei mai buni DJ-i şi producători internaţionali, precum şi artişti români. Organizatorii vin pentru ediţia din 2023 şi cu o poveste nouă şi vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice. Oază de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm şi energii bune aduse şi de dansatori, animatori şi acrobaţi pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanţi.

Organizatorii spun că toți participanții se vor bucura de multă muzică bună, energie, diverse scene, dar și diverse activităţi interactive, sporturi pe apă, ateliere şi workshopuri creative şi inspiraţionale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare şi băuturi.

Primele abonamente la festival vor avea preţul special de 79 de euro plus taxe şi pot fi rezervate cu doar 1 euro per abonament.

"Cei care doresc să îşi asigure acum intrarea la cea mai mare petrecere de la Marea Neagră de anul viitor se pot înscrie pe https://extasy.com/ sau pot descărca aplicaţia Extasy până pe 21 noiembrie, pentru a-şi rezerva abonamentul la preţul de doar 1 euro. După crearea contului, fanii pot alege maximum 4 abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la preţul de 1 euro.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti preţul întreg al abonamentelor rezervate. Acestea vor avea un preţ special, după cum urmează: General Access Basic: 79 euro + taxe; General Access Risk Free: 99 euro + taxe; VIP: 209 euro + taxe", au anunţat organizatorii festivalului.

Cei care îşi rezervă abonamente, însă mai apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa support@extasy.com până pe 21 noiembrie 2022.

Preţul final al abonamentului General Access Basic va fi de 209 euro plus taxe, iar cel VIP de 349 euro plus taxe. În 2022,la festivalul de pe malul mării au participat peste 260.000 de oameni și peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali au încins atmosfera timp de 4 zile și 4 nopți.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.