Vineri dimineață, un incendiu a avut loc la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti. Un militar a avut de suferit de pe urma incendiului.

Un incendiu s-a declanșat la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti

În dimineața zilei de vineri, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti a izbucnit un incendiu la parterul clădirii. Doi militari care erau responsabili de paza clădirii au intervenit pentru a potoli flăcările, iar unul dintre aceștia s-a ales cu arsuri grave și a fost transportat la o unitate medicală.

Din cele spuse de militari, într-o încăpere de la parterul clădirii s-ar fi aprins niște draperii și mai multe cabluri telefonice. În momentul de față nu se știe de la ce ar fi pornit incendiul, însă Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a pornit o anchetă și cercetează cazul. S-ar putea ca incendiul să fi pornit de la un scurt circuit.

Vineri, 28 octombrie, în jurul orei 3.00, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti a izbucnit un incendiu, într-un spaţiu tehnic de mici dimensiuni aflat la parterul clădirii, unde s-au aprins o perdea şi o serie de cabluri telefonice. Doi militari din cadrul Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, care asigurau paza Palatului Cercului Militar Naţional, au intervenit prompt pentru stingerea flăcărilor. Unul dintre ei a suferit arsuri în timpul intervenţiei, fiind transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde se află în stare stabilă”, anunţă vineri dimineaţă MApN.

Retail jobs

În jurul orei 03:20, atunci când a fost anunțat incendiul, au intervenit şi forţele ISU Bucureşti-Ilfov, solicitate prin apel la 112. Incendiul a fost potolit rapid în jurul orei 03:35. Autoritățile au transmis că în urma incendiului nu s-au înregistrat pierderi materiale majore.

Cauza declanșării incendiului va fi cercetată de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. De asemenea, la nivelul Cercului Militar Naţional a fost întrunită o comisie administrativă pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc acest incendiu.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.