Un angajat de la salubrizare din Galați, în vârstă de 52 de ani, a decedat după ce a fost lovit de maşina de gunoi, care era condusă de colegul său. Tragedia a avut loc din cauza unui moment de neatenție.

Bărbat strivit mortal de o mașină de gunoi la Galați

Bărbatul care se afla la volanul mașinii de gunoi a dat cu spatele fără a se asigura și astfel nu l-a observat pe bărbat. Un singur moment de neatenție l-a costat viața pe un bprbat în vârstă de 52 de ani.

„A vrut ca să iasă pe acolo. Șoferul a auzit drum, drum, drum. Și a oprit când l-a văzut, el voia ca să iasă afară” explică un martor.

Victima se afla în timpul programului de muncă. Acesta împreună cu un coleg abia ce terminaseră de ridicat gunoiul de pe o stradă îngustă din Galați. Șoferul nu avea suficient spațiu pentru a efectua manevra, astfel acesta a dat înapoi. Bărbatul de 52 de ani se afla în unghiul mort, iar bărbatul de la volanul mașinii nu l-a observat. Martorii spun că nici victima nu ar fi observat că maşina se apropie.

„S-a târât și mașina a dat peste el. A leșinat” a spus altcineva.

Șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă

Unul dintre muncitori l-ar fi dirijat pe șoferul mașinii, însă cei doi nu au luat în calcul și unghiul mort, iar totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă.

Unul din muncitori îl dirija, celălalt nu știu ce s-a întâmplat cu el, și a fost evenimentul nefericit.”, a spus Nicu Țocu, directorul tehnic al firmei de salubrizare.

Martorii tragediei au sunat imediat la serviciul de urgență. Medicii de la ambulanţă au depus tot efortul pentru a-l salva pe bărbat, însă totul a fost în zadar.

„Echipajul a găsit un bărbat de 52 de ani aflat în stop cardio-respirator, cu un politraumatism grav cu multiple fracturi închise și deschise, cu traumatism cranio-cerebral.”, a explicat dr. Mihai Polinschi, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Galați.

Citeste si:
Aventura gustului asiatic NOODLZ România a ajuns și în Galați
Aventura gustului asiatic...

Oamenii legii au pornit o anchetă pe marginea acestui caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc tragedia, iar șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.Totodată, şi inspectorii de muncă au pornit o anchetă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.