Termoenergetica a anunțat că se încep lucrările de remediere a unor avarii care au apărut pe conductele de termoficare și lucrări de finalizare a unor reparații pentru închiderea șantierelor. Lucrările vor avea loc în Sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6.

Lucrări de reparație la conductele de termoficare din București

În următoarele zile vor avea loc lucrările de reparații la rețelele de termoficare din București. Aceste lucrări vor fi posibile datorită condițiilor meteorologice favorabile din această perioadă.

Prin urmare, lucrările de reparație vor fi efectuate în următoarele zone:


  • Conducta DN 500 din zona Matei Basarab din Sectorul 3 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru patru puncte termice, care alimentează aproximativ 65 de blocuri va fi sistată in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 și 21 octombrie, ora 23.00. Punctele termice din zonele Matei Basarab, Labirint și Călărași la fel vor fi afectate.

  • Conducta DN 700 în zona Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. În aproximativ 650 de blocuri va fi sistată apa caldă în intervalul 17 octombrie, ora 09.00 - 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate și punctele termice din zona Sebastian, Calea Rahovei, Salaj, Petre Ispirescu, și Șoseaua Alexandriei.

  • Conducta DN 800 în zona Chișinău din Sectorul 2 al Capitalei. Aproximativ 200 de blocuri nu vor avea apă caldă in intervalul 18 octombrie, ora 09.00 și 21 octombrie, ora 23. Vor fi afectate și zonele Nicolae Grigorescu, Pantelimon, precum și străzile Torentului, Cozia, D-na Ghica.

  • Conducta Magistralei I Vest, DN 1000 în zona Valea Ialomiței din Sectorul 6 al Capitalei. În jur de 51 de blocuri vor fi afectate de sistarea furnizării agentului termic pentru apa caldă în intervalul 18 octombrie ora 09.00 - 19 octombrie, ora 09.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Valea Oltului.

  • Conducta DN 500 în zona intersecției bulevardelor Turda, Mareșal Averescu și Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei. Pentru aproximativ 185 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 -19.10.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire si punctele termice din zonele adiacente acestor bulevarde.

Echipele de intervenție vor lucra simultan în mai multe zone pentru a rezolva cât mai rapid problemele din rețea și pentru a se încadra în termen. Clienții pot apela la numărul de telefon 031.9442 pentru a obține mai multe detalii sau la numărul 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.