Tragedie mare în Chitila. Un bărbat a decedat în propria casă după ce locuința a luat foc. Incendiul s-a extins cu repeziciune făcându-l captiv pe bărbat în mijlocul iadului. Vecinii spun că bărbatul ar fi adormit cu ţigara aprinsă şi de acolo ar fi pornit întreaga tragedie.

Un bărbat a murit în incendiul propriei case din Chitila

Întreaga tragedie a avut loc luni seara, în jurul orelor 22. Nepotul bărbatului se întorcea acasă de la o partidă de fotbal și a depistat că locuința este în flăcări. Speriat, tânărul a dat alarma. Acesta a apelat după ajutor la vecini, care au sunat de urgență la 112.

Aceștia spun că incendiul era de proporții, iar flăcările ar fi ajuns până deasupra la acoperiș. Vecinii presupun că bărbatul ar fi adormit cu țigara aprinsă, iar focul a ars mocnit până a ajuns să se extindă cu putere.

În momentul în care vecinii au fugit către casa omului nu se mai putea face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Aceștia au reușit să scoată câteva obiecte personale, dar mai ales o butelie care era un pericol de explozie.

Bărbatul care a decedat în urma incendiului nu era căsătorit și locuia împreună cu nepotul său. Vecinii au mărturisit că acesta nu este primul caz în care casa bărbatului i-a foc. Cei doi au reușit să o reconstruiască, dar acoperișul era cârpit cu cartoane, spun oamenii. Vecinii bărbatului au doar cuvinte de laudă pentru victimă și au spus că nu era un om problematic.

"Era un bărbat respectuos, nu se certa cu nimeni, dadea bună ziua, dădea sarut-mana, nu era casatorit, nu avea copii", a spus o vecină.

Din fericire, la fața locului s-a intervenit destul de rapid și incendiul nu a apucat să se extindă și la alte case din împrejurimi. Pompierii au intervenit masiv cu mai multe autospeciale pentru a lichida focul.

"Pompierii militari au intervenit cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, autoscară mecanică, descarcerare și ambulanță", a transmis Florin Lăzărescu, ISU Dămăroaia.

După aproximativ o oră de muncă, pompierii au reușit să potolească întregul incendiu.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.