Italia este o destinație populară și foarte vizitată de turiștii din toate colțurile lumii. În lung și în lat, Italia este plină de obiective turistice, peisaje pitorești și locuri ascunse de ochii lumii. O regiune din Italia are o ofertă bombă pentru turiștii care aleg să călătorească prin țară. Aceștia sunt plătiți ca să viziteze zona.

Plătit ca să vizitezi o zonă pitorească din Italia

Nord-estul îndepărtat al Italiei ascunde peisaje de vis și locuri turistice absolut unice în lume. O escapadă în acea regiune este tot ce ți-ai putea dori. Friuli Venezia Giulia este regiunea italiană unde vizitatorilor sunt plătiți dacă vin cu trenul de oriunde din țară pentru a vizita această zonă. De asemenea, călătorii vor primi și un card care asigură intrarea gratuită la muzee, transport public gratuit și reduceri în alte locuri. Toată această ofertă superbă este însoțită de o condiție.

Turiștii care își doresc să obțină această ofertă atractivă au de îndeplinit o singură condiție. Aceștia trebuie se cazeze cel puțin două nopți la un hotel care participă la această inițiativă. Această ofertă turistică este valabilă până la 31 mai 2023.

PromoTurismoFVG, consiliul local de turism, asigură rambursarea biletelor de tren intern ale călătorilor care sosesc în orașele Trieste și Udine, dar și în stațiunile de coastă Grado și Lignano Sabbiadore. Această inițiativă este cu scopul de a promova călătoriile durabile. În cazul în care se rezervă un pachet de două nopți, prețul biletului de tren dus-întors va fi dedus ca reducere din suma totală.

Ce beneficii include această ofertă turistică

Friuli Venezia Giulia este o regiune din nord-estul Italiei care are multe puncte de atracție și turistice impresionante. Turiștii vor putea admira galerii de artă, peisaje montane, întinderi uriașe de podgorie, dar și plaje bune din Italia.

Cei care vor merge să viziteze regiunea italiană vor primi un FVGcard, care asigură intrare gratuită și cu reducere la muzee și la tururile ghidate. Cardul include și reduceri pentru servicii (piscine, teatru, etc) și intrare gratuită sau redusă la expoziții speciale, precum expoziția Banksy din Trieste, care se desfășoară din noiembrie până în aprilie.

Citeste si:
Ciolacu: „Trebuie să fie fermi în aplicarea legii. Au toată...
Ciolacu, apel către jandarmii...

Biletele dus-întors trebuie să fie neapărat de la una dintre cele cinci stații: Latisana-Lignano-Bibione, Cervignano-Aquileia-Grado, Trieste Airport, Trieste Centrale sau Udine. De asemenea, rezervarea pentru cazare trebuie să fie făcută cu mai mult de trei sau cinci zile înainte de călătorie, în funcție de destinație.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.