Monica Macovei, fost ministru al Justiției, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident de circulație, județul Constanța.

Monica Macovei a fost implicată într-un accident de circulație în Constanța

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a fost implicată într-un accident de circulație, sâmbătă, în județul Constanța. Evenimentul a avut loc pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. În accident a fost implicat un autoturism, la volanul căruia se afla Monica Macovei, și o motocicletă care era condusă de un pesionar MAI.

În urma impactului, motociclistul a fost grav rănit, fiind transportat în stare conștientă la Spitalul Județean Constanța de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Victima prezenta politraumatisme. Vehiculul bărbatului a ars complet în urma accidentului, iar incendiul a fost potolit de urgență. Fostul mionistru s-a ales doar cu o sperietură din tot acest accident, stare de sănătate a acesteia fiind una bună. Monica Macovei a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Pe marginea acestui caz, pe numele fostului ministru a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Potrivit primelor cercetări, Monica Macovei ar fi pătruns pe contrasens intr-o curbă cu intenția de a efectua manevra de depășire şi astfel a intrat în motociclistul care circula din sens opus. Oamenii legii vor deschide o anchetă pentru a cerceta circumstanțele în care s-a produs accidentul. La moment, Monica Macovei este cercetată pentru vătămare corporală.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, şi o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2022 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.