Duminică, 9 octombrie 2022, vom avea parte de un fenomen mai rar întâlnit, Luna Sângerie, care are o influență asupra tuturor zodiilor, însă pentru două dintre ele în mai mare măsură.

Luna Sângerie va putea fi admirată în această duminică

Luna plină va putea fi admirată în această duminică, 9 octombrie 2022, în jurul orei 22:55, ora României. De obicei, luna trece prin diferite faze. Luna plină este considerată cea mai mare și mai strălucitoare fază. Atunci luna capată o formă absolut rotundă și mare la fel ca o minge. Fiecare lună plină este sincronizată cu un anumit semn zodiacal, lucru care îi redă lunii o atmosferă cu un specific unic.

Lună plină era numită de triburile nativilor americani Algonquin din nord-estul SUA ”Luna Călătoare”, ”Luna Vânătorului” sau ”Luna Sângerie”. Totodată, luna plină marchează și sfârşitul unei perioade de post pentru călugării budişti, care este cunoscută sub numele de Vassa, un festival de curse de bărci în Laos şi festivalul Sukkot din calendarul ebraic, eveniment care durează şapte zile.

Ce impact are Luna Sângerie asupra semnelor zodiacale

Toate cele 12 semne zodiacale vor fi influențate de luna plină, însă în mai mare măsură schimbări vor simți cei din zodia Berbec și Balanță. Luna Sângerie în Berbec îi va face pe nativi să fie mai atenți la relațiile din viața lor, începând cu cele de prietenie până la cele amoroase. Totoodată, va apărea și întrebarea interioară despre cât de mult sunt dispuși să ofere în relațiile romantice. Nativii singur sunt gata să se deschidă în fața altor persoane? Iar cei care se află într-o relație de lungă durată, oare sunt suficient de deschiși pe cât ar trebui cu partenerul de viață?

De asemenea, se remarcă și o energie puternică a comunicării. Prin urmare, nu ar trebui să le fie teamă să își spună deschis părerea lor despre oameni și ce aveți nevoie de la ei pentru că astfel aceste relații vor avea succes. Nativii vor încerca să fie mai receptivi în a oferi altor oameni lucrurile de care au nevoie.

Citeste si:
Luna Plină - 8 decembrie 2022. Care zodii sunt afectate de acest...
Luna Plină - 8 decembrie...

Și nativii Balanța vor resimți în mod special acest fenomen astrologic. Pentru Balanțe este un moment de zbucium, de neliniște și de incertitudine. Se simt pierduți în spațiu și pare că le fuge pământul de sub picioare. Însă este doar un moment în care s-au rătăcit în propriile doreințe, alegeri și idei. În această perioadă Balanțele vor fi ceva mai sensibile, însă acest lucru nu înseamnă că vor fi slabi și neputiincioși.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2022 - 06 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.