Black Friday 2022 este unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an, deoarece românii prind cele mai tari oferte la shopping. Aceștia au parte de oferte și reduceri grandioase.

Black Friday 2022. Când începe marea nebunie a reducerilor

În curând începe Black Friday în toată țara. Nebunia reducerilor și a ofertelor spectaculoase va începe în următoarele câteva săptămâni. Românii sunt pe poziții pentru a prinde produsele preferate și ofertele care le pot aduce o sumedenie de beneficii.

eMag organizează și în acest an Black Friday care va începe într-o vineri, 11 noiembrie. Magazinul va publica din avans lista cu produsele care vor fi incluse în promoția de Balck Friday, însă reducerile se vor aplica chiar în dimineața zilei de vineri, începând cu orele 7:00 sau 8:00. eMag deține o gamă largă de produse din toate categoriile, astfel că puteți organiza un shopping adevărat pe site-ul magazinului.

Altex, este o altă rețea de magazine care va da startul reducerilor ceva mai devreme decât eMag, Black Friday 2022 la Altex se așteaptă să înceapă la data de 27 octombrie. Această perioadă plină de reduceri va dura aproximativ o lună, iar în acest an se vor desfășura un pic diferit. Produsele care vor fi la reducere se vor schimba la fiecare 7 zile, urmând ca cele promovate anterior să revină la prețul uzual. În acest caz, Altex îi îndeamnă pe cumpărători să fie mereu cu ochii pe site-ul magazinului pentru a prinde rapid cele mai fierbinți oferte.

”Am început pregătirile încă din luna iulie împreună cu cei 42.000 de selleri din platformă, alături de care ne propunem să depășim numărul de oferte de anul trecut, care a fost de peste 4,5 milioane de produse. Avem deja sute de mii de produse în campaniile curente, iar de Black Friday vrem să oferim clienților cele mai multe produse la reducere pe care le-am avut vreodată”, au anunţat reprezentanţii eMag.

Citeste si:
Profită de cele mai tari promoții la telefoanele Samsung de Black...
Black Friday 2022. Profită de...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.