Cel mai tare festival de muzică din Europa revine! UNTOLD 2023 se va desfășura în perioada 3 - 6 august, iar primele 10.000 de abonamente sunt deja în vânzare începând de joi, 6 octombrie, la ora 14:00. Pentru a putea achiziționa unul dintre abonamente trebuie să vă înregistrați pe untold.com.

Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2023

Fanii UNTOLD au așteptat cu sufletul la gură scoterea în vânzare a biletelor și a bonamentelor pentru festivalul ce va avea loc în vara anului 2023. UNTOLD vine cu a opta ediție a celui mai tare festival de muzică din Europa. Evenimentul va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Festivalul revine pentru a scrie o nouă istorie de vară, mult mai intensă cu fiecare an.

Organizatorii festivalului au anunțat că a opta ediție vine cu cei mai buni DJ din lume, trupe care vor veni pentru prima dată în România și cei mai îndrăgiți artiști din lume. Cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca vor deveni din nou gazdă pentru miile de turiști care se vor distra timp de 4 zile și 4 nopți.

Cu această ocazie, au fost scoase în vânzare și primele 10 mii de abonamente pentru UNTOLD 2023, iar pentru procurarea acestora este necesară înregistrarea untold.com.

Cât costă un abonament la UNTOLD 2023

Fanii UNTOLD care doresc să își achiziționeze un abonament pentru festivalul din vara viitoare se pot înscrie acum pe untold.com pentru a profita de un preț special de 109 euro plus taxe.

Primele 10 mii de abonamente sunt puse în vânzare începând de joi, 6 octombrie, la ora 14:00 și toate vor avea un preț special de 109 euro plus taxe. Fanii au invadat platforma pentru a prinde un bilet la evenimentul lor preferat.

La festivalul de muzică UNTOLD 2022 au participat peste 360.000 de oameni în cele 4 zile și 4 nopți. Peste 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer și Anne Marie, au incins atmosfera și au evoluat pe scena UNTOLD din Cluj-Napoca în această vară.

Citeste si:
MORTEN, DJ-UL DANEZ CARE A CREAT STILUL MUZICAL FUTURE RAVE...
MORTEN, DJ-UL DANEZ CARE A...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.