Poșta Română a cumpărat patru ATV-uri care vor fi folosite la livrarea coletelor în zonele mai greu accesibile, cum ar fi cele montane. În acest mod, poștașii vor putea mai ușor să ajungă în locurile în care nu pot face drumul pe jos sau cu mașina.

Poșta Română livrează colete cu ATV-ul

Poșta Română a anunțat printr-un comunicat de presă că a achiziționat patru autovehicule ATV pentru a executa livrarea de colete în zonele mai greu accesibile. ATV-urile vor fi folosite în special în zonele montane, unde nu se poate face accesul cu un alt tip de transport. Totodată, acestea sunt destul de rapide și vor reduce timpul de lucru al poștașilor.

ATV-urile au început să fie folosite de luni de poștașii din județele Alba, Suceava, Bihor și Cluj. Acestea pot fi încărcate cu colete cu masa de până la 204 kg.

„ATV-urile vor oferi versatilitate poștasilor, mai ales pe traseele off-road, În plus, acestea vor reduce din timpul de lucru și vor simplifica traseele pe care pe care salariații noștri le au de parcurs pentru a ajunge la adresele izolate. Autovehiculele ATV pe care Poșta Română le deține, sunt marca LINHAI, model PROMAX 570, au capacitate de transport de două locuri și capacitate de încărcare de 204 kg. De asemenea, ATV-urile sunt dotate și cu un cârlig de remorcare, având capacitate de tractare de 200 kg”, au anunțat reprezentanții companiei.

Cele patru ATV-uri ale Poștei Române au costat 99.000 de lei și au fost livrate împreună cu seturile de echipamente de protecție pentru poștași, care conțin căști, mănuși, genunchiere și veste reflectorizante. Acestea sunt dotate cu tot necesarul pentru distribuirea coletelor în zonele montane.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.