Pe Şoseaua Kiseleff, segmentul de drum cuprins între Str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, dar şi pe Str. Monetăriei circulația rutieră va fi restricționată începând de vineri, septembrie,ora 22.00 până luni, 19 septembrie, ora 6.00.

Circulație restricționată în Capitală pe anumite porțiuni de drum

Timp de 4 zile, între 16-19 septembrie va avea loc evenimentul “Bucharest Street Food Festival – Spring Edition” care se va desfățura în centrul Capitalei, pe Şoseaua Kiseleff. Autoritățile au decis restricționarea circulațieiîncepând de vineri ora 22.00 și până luni ora 6.00 pentru o mai bună organizare și desfășurare a festivalului.

Respectiv, traficul va fi restricționat pe Şos. Kiseleff, segmentul de drum cuprins între Str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, precum şi pe Str. Monetăriei, cu devierea traficului pe arterele adiacente. De asemenea, începând de joi ora 22.00 până luni ora 23.00, accesul în alveolele de pe Şos. Kiseleff va fi restricționat.

Rute alternative propuse de autorități:


  • - Sos. Kiseleff – Arcul de Triumf – Bd. Constantin Prezan – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Bd. I.C. Brătianu – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei

  • - Şos. Kiseleff – Arcul de Triumf – Str. Alexandru Constantinescu – Bd. Ion Mihalache – Str. Buzeşti – Str. Berzei.

Brigada Rutieră anunță că va fi prezentă în toate zilele și va aplica măsuri pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Aceștia le atrag atenția șoferilor să fie prudenți la volan, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în siguranţă și să oprească ori să staţioneze doar în locurile special amenajate.

Citeste si:
SAGA Festival anunță Nicki Minaj la București
SAGA Festival anunță Nicki...

Pietonii sunt îndrumați să circule doar pe trotuar, să traverseze drumul public doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului, să fie precauți și să se asigure. Harta cu restricţiile aplicate şi rutele ocolitoare poate fi analizată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.