Pentru iubitorii de pisici, în acest în weekend în Capitală se va desfășura SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București. Iubitorii de feline vor putea admira peste 200 de pisici din toate colțurile lumii. Evenimentul va avea loc în perioada 17-18 septembrie la Sala Palatului.

Expoziție de pisici în acest weekend la București la Sala Palatului

Salonul Felin SofistiCAT va fi deschis în zilele de 17 și 18 septembrie între orele 10-18 și acesta are ca ca scop competiția “BEST IN SHOW”, unde cele mai frumoase pisicuțe se vor întrece pentru un loc pe podium.

Juriul va fi internațional și va analiza și evalua superbele feline din diverse rase precum Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx și pisica de casă.

SofistiCAT - Salonul Felin Internațional București este unul dintre cele mai importante evenimente de specialitate din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România. Acesta este un eveniment îndrăgit și mult așteptat de adulți, dar mai ales de copiii care au ocazia să admire sutele de exemplare de pisici și să dezvolte o dragoste aparte pentru aceste animale de companie care pot deveni un prieten perfect pentru cei mici.

Intrarea la eveniment va costa 15 lei pentru adulți, 8 lei pentru pensionari, iar copiii vor avea acces gratuit. Evenimentul este organizat de Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină (FIFe).

În ochii multor oameni, pisicile sunt niște animale care nu se supun educației, libertine și independente, departe de caracteristicile câinilor care sunt loiali și devotați pe viață oamenilor. Pisicile pot deveni prieteni cu oamenii dacă aceștia știu cum să își abordeze prietenul patruped și îi dedică destul de mult timp pentru a o înțelege și pentru a-i satisface nevoile. Pisicile nu sunt atât de atașate și dependente de oameni și văd în aceștia mai mult un prieten decât un stăpân. Pisicile sunt un exemplar de prieten de la care copiii pot învăța multe pe parcursul vieții lor.

Citeste si:
Când cade părul pisicilor? Măsuri de prevenţie
Când cade părul pisicilor?...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.