Tragedie în județul Giurgiu. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în localitatea Letca Nouă din judeţul Giurgiu. În urma impactului cu solul două persoane au decedat.

Un avion de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a prăbușit în județul Giurgiu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a anunţat că o echipă de pompieri a fost solicitată, sâmbătă după-amiază, după ce o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit în localitatea Letca Nouă, județul Giurgiu. Echipele de salvare au intervenit prompt pentru a acorda primul ajutor de salvare.

„Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate două maşini de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. În sprijinul echipajelor operative s-a dispus suplimentarea resurselor cu o maşină de stingere şi o ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, s-a solicitat şi o resursă aviatică din cadrul IGAV”, a transmis ISU Giurgiu.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a confirmă informația, avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Giurgiu având la bord două persoane. Victimele au decedat în urma accidentului aviatic, aneavând nicio șansă de a fi salvate.

„Din păcate informațiile se confirmă că avionul s-a prăbușit și avem două persoane decedate în avion”, a anunțat Arafat într-o intervenție la Digi24.

Raed Arafat a menționat că un elicopter SMURD a fost trimis în primă fază către zona accidentului, după care a fost reîntors la bază, în București. Aeronava care s-a prăbuși sâmbătă în județul Giurgiu aparține CSM Air Academy și a fost afectată de incendiu în proporție de 80%.

Citeste si:
Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roșiorii de Vede
Un utilaj feroviar s-a...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2022 - 06 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.