Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că la moment nu se gândește la o posibilă candidatură la preşedinţia României. Oficial însă susține că dacă PSD va considera că este demn de a ocupa această funcție, va candida.

Rafila, despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că la fel cum a menționat și Marcel Ciolacu anterior PSD va alege candidatura sa la alegerile prezidențiale pe bază de competiție.

"Candidatura la prezidenţiale din partea PSD, a spus foarte clar domnul preşedinte Ciolacu, va fi pe bază de competiţie.”

Ministrul a afirmat că în momentul de față nu se gândește să candideze la alegerile prezidențiale, însă dacă partidul va considera că este persoana potrivită pentru această funcție nu se va opune.

„Eu nu am în momentul de faţă un astfel de proiect, rămâne de văzut care va fi decizia la nivel politic, eu servesc acest partid. Dacă PSD consideră că eu aş putea să fiu unul dintre candidaţii potenţiali, nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie, dar eu cred că trebuie să fim echilibraţi, să aşteptăm timpul să treacă", a spus Alexandru Rafila.

Retail jobs

De asemenea, Rafila susține că este sigur că actuala coaliţie va rezista deoarece nu crede că există o altă formulă echilibrată într-o situaţie de criză economică majoră globală, iar restul opțiunilor care sunt lansate pe piață sunt doar speculații.

Ludovic Orban va candida la prezidențiale. „De 30 de ani mă pregătesc”

Ludovic Orban a anunțat că va candida la următoarele alegeri prezidențiale. Oficialul a menționat că nu mai are încredere în nimeni și nu va mai pregăti pe nimeni pentru a candida la postul de președinte al României.

„Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu.”, a afirmat el.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat anterior că partidul său nu va pierde viitoarele alegeri prezidenţiale, iar candidatul va fi stabilit prin alegeri interne, nefiind exclusă includerea pe listă a unor personalităţi din afara formaţiunii.

Citeste si:
Ciolacu, despre majorarea pensiilor: „Când mărim, mărim la toată...
Ciolacu, despre majorarea...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.