Un cunoscut fast-food din Sectorul 2 al Capitalei a fost amendat și închis temporar după ce o clientă a filmat în vitrină carne cu viermi care era pusă la vânzare. Poliția împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor au mers în control.

Carne cu viermi în vanzare la un fast-food din Capitală

Imagini mai rar întâlnite. O tânără a mers duminică la un cunoscut fast-food din Sectorul 2 al Capitalei pentru a-și procura ceva de mâncare. În momentul în care aceasta s-a apropiat de vitrină pentru a analiza meniul și a-și face alegerea a observat că pe niște bucăți de carne erau mai mulți vierni.

Aceasta i-a semnalat unuia dintre vânzători acest lucru, iar bărbatul a luat bucata de carne pe care se aflau viermii și a aruncat-o. Tânăra spune că după ceea ce a văzut a plecat imediat. Toată scena a fost filmată de tânără, iar mai apoi a publicat clipul video pe rețelele de socializare.

"Îmi pare rău că nu am filmat mai mult inclusiv personalul, dar șocul a fost mult prea mare și am plecat in secunda doi.", a scris tânăra pe contul său de Tik Tok, unde a publicat și clipul video.

După imaginile care au ajuns pe social media, Portecția Consumatorului s-a sesizat și a efectuat un control împreună cu oamenii legii. În urma verificărilor, fast-food-ul din zona Baicului a primit o amendă de 19.000 de lei și au fost retrase din vânzare 187.7 kg de carne/produse din carne/produse alimentare perisabile.

Totodată, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a decis să oprească temporar prestarea serviciilor fast-foodu-ului din Sectorul 2 până când nu se vor remedia încălcările depistate.

@cristina_harja

Îmi pare rău că nu am filmat mai mult inclusiv personalul, dar șocul a fost mult prea mare și am plecat in secunda doi♬ sunet original - Cristina HarjaDespre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2022 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.