Un copil în vârstă de șapte ani a fost accidentat în incinta Primăriei Municipiului București după ce o statuie ar fi căzut peste el. Micuțui a fost transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

O statuie din Primăria Capitalei a căzut peste un copil de 7 ani

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 au primit un apel, luni, prin care au fost anunțati că în incinta Primăriei Capitalei ar fi avut loc un incident. O statuie ar fi căzut peste un minor în vârstă de 7 ani.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului. De asemenea, a fost solicitat și un echipaj medical. Copilul era conștient, însă acesta a fost transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale. În continuare, polițiștii vor cerceta cazul pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul.

După spusele unor surse din cadrul anchetei, copilul, în vârstă de șapte ani, care era însoțit de tatăl său, ar fi incercat să se urce pe o statuie care se afla în incinta clădirii primăriei. Aceasta ar fi căzut peste el, însă nu i-a provocat traume majore. Copilul a fost preluat de echipajul medical și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Potrivit Primăria Capitalei, în holul clădirii în care a avut loc evenimentul există coloane decorative, lucrări de plastică monumentală, expuse din anul 2016.

„În cursul acestei zilei, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în interiorul unei instituţii publice, o statuetă ar fi căzut peste un minor. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în momentul de faţă efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.”, a transmis Poliția Capitalei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.