Caz suspect în București. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit mort într-o cameră tehnică din incinta Casei Presei din Capitală. Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a pornit o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc decesul bărbatului.

Bărbat găsit mort în Casa Presei din Capitală

Potrivit informațiilor oferite de niște surse judiciare, bărbatul ar fi fost angajat la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depistat într-o încăpere tehnică din incinta Casei Presei din Sectorul 1 al Capitalei.

Secţia 2 de Poliţie a fost anunțată printr-un apel la serviciul de urgență 112 despre faptul că un bărbat a fost găsit mort în Casa Presei. Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului, însă aceștia au constatat decesul victimei, deoarece nu se mai putea interveni în niciun fel. De asemenea, și un echipaj de poliție a fost prezent.

"La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum şi poliţişti din cadrul secţiei. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului", se precizează într-un comunicat la DGPMB.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei. În acest sens s-a deschis și o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc decesul victimei. Cel mai probabil, cadavrul bărbatului va fi supus unei experize medico-legale pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza decesului victimei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2022 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.