Veste bună pentru călătorii cu metroul. Metrorex a scăzut timpul de așteptare la tren după ce a introdus în circulație alte 6 trenuri suplimentare. Acest lucru a fost posibil după ce firma a achitat o factură pentru mentenanța trenurilor.

Timpii de așteptare a metroului s-au redus după ce s-au introdus în circulație trenuri suplimentare

Metrorex a anunțat că timpul de așteptarea a trenurilor în stații a fost redus după ce în circulație au fost puse câteva trenuri suplimentare. Această problemă a survenit din cauza diminuării serviciilor de mentenanță și salubritate ale companiei Alstom Transport S.A. Trenurile suplimentare au început să circule de marți.

”Metrorex continuă demersurile pentru deblocarea situației create în circulația trenurilor de metrou, determinată de diminuarea serviciilor de mentenanță și salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract în vigoare. Astfel, în urma discuțiilor purtate cu Alstom S.A. și a plății unor facturi pentru prestații de mentenanță aferente anului 2022, s-a dispus introducerea în circulație a 6 trenuri suplimentare, începând cu data de astăzi, 16.08.2022”, transmite compania.

Metrorex a anunțat că intervalul de succedare între trenuri se va reduce la 9 – 10 minute, pe întreaga rețea de metrou fiind introduse în circulație un număr de 40 trenuri. Compania amintește că pasagerii pot obține cele mai noi informații de pe site-ul oficial, precum programul circulației trenurilor. În continuare Metrorex lucrează asupra remedierei situației.

”Reiterăm că, utilizatorii metroului sunt în permanență informați cu privire la modificările din programul de circulație a trenurilor atât în stații, cât și prin intermediul website-ul:www.metrorex.ro. Continuăm demersurile pentru remedierea situației într-un termen cât mai scurt și prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat!”, arată Metrorex.

Citeste si:
Angajații Metrorex pichetează Guvernul. Aceștia amenință cu greva...
Angajații Metrorex pichetează...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.