Summer Well 2022. Au rămas zile numărate până la ediția din acest an a festivalului Summer Well. Organizatorii au pregătit trei zile pline de distracții, muzică bună, cei mai tari artiști și surprize pe măsură. Biletele la festival sunt sold out.

Summer Well 2022. Festivalul se va desfășura la Domeniul Știrbey

În doar câteva zile începe festivalul de muzică Summer Well. Acesta se va desfășura în perioada 12-14 august, lângă București, la Domeniul Știrbey. Pe scena festivalului vor urca artiști și trupe de talie mondială, participanții se vor putea delecta cu mâncăruri alese din restaurante și baruri cunoscute și vor avea parte de multe alte surprize plăcute.

Cei care s-au asigurat cu bilete din timp abia așteaptă să petreacă cel mai tare weekend la Buftea, acolo unde se vor distra pe muzică bună și își vor vedea artiștii preferați.

Summer Well 2022. Programul pe zile a festivalului

Timp de trei zile, pe scena de la Summer Well vor urca diferiți artiști care vor încânta publicul cu piesele lor. Se așteaptă o explozie de energie și voie bună. Programul pe fiecare zi de festiva arată astfel:


  • Vineri, 12 august 2022. Future Islands, Channel Tres, Sad Night Dynamite, Lea Porcelain, Dylan Fraser, Șuie Paparude și Flight Facilities;

  • Sâmbătă, 13 august 2022. Arctic Monkeys, Inhaler, Alice Merton, Blu DeTiger, Hayes & Y, GoldLink, Amuly și Digitalism;

  • Duminică, 14 august 2022. Nothing But Thieves, Jungle, Roosevelt, Self Esteem, Jadu Heart, Tkay Maidza, Killa Fonic și Bob Moses.

Biletele la Summer Well 2022

Biletele la festivalul de muzică Summer Well din acest an s-au vândut extrem de rapid. Cei care au rămas pe dinafară caută disperați în speranța că vor putea găsi un bilet disponibil.

Prețul unui abonament la festival a fost de 675 de lei, la care se adaugă și 6% taxă de rezervare. Abonamentul include acces în toate cele 3 zile de festival.

Care sunt regulile de acces la festivalul Summer Well 2022

„Festivalul va respecta toate regulile și restricțiile impuse de autorități la momentul evenimentului pe care, bineînțeles, nu le putem prevedea. Cu toate acestea, premisa deținerii unui certificat verde pentru a putea participa trebuie luată în calcul. Participanții nu au voie să intre în locație cu alimente și băuturi din exterior.

Citeste si:
Calum Scott revine în România la festivalul Summer in the City din...
Calum Scott revine în România...

Animalele de companie nu sunt permise în interiorul locației. Doar fotografii și cameramanii autorizați au voie să aducă la festival camere profesionale. Copiii sub 12 ani au acces gratuit la festival dacă îi însoțește un părinte cu bilet valabil. (1 bilet = 1 copil)”, se arată pe site-ul oficial al Summer Well 2022.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.