Social 5 August 2022 09:49 de Clara Vacaru
Dezastru au lăsat în urmă mai mulţi tineri într-un apartament pe care l-au închiriat în staţiunea Mamaia, timp de trei zile.

Uşi scoase din balamale, scaune şi canapele rupte, lucruri aruncate peste tot. Aşa a ajuns să arate un apartament din staţiunea Mamaia, închiriat de un grup de tineri, weekend-ul trecut. Mândri de fapta lor, petrecăreții au filmat tot și au postat live pe Tik Tok, unde au strâns sute de reacții.

Printre cei care au văzut dezastrul se numără și proprietarul apartamentului. Acesta a avut un șoc când și-a dat seama că locuința sa este vandalizată și a anunțat imediat poliția.

”La ora 01:00 noaptea încercam să mă bag şi eu la somn şi zic, hai să stau 2 secunde pe TikTok. Şi am văzut filmarea, fix... Am recunoscut că e apartamentul închiriat de noi cu o zi înainte. Am sărit în pantaloni, am luat un taxi, am fost fix la Poliţia Mamaia. Am sunat turiştii la 02:00 noaptea, i-am rugat să coboare. Am găsit ce vedeţi şi dumneavoastră. Două canapele rupte, o mizerie de nedescris, scaunele cu fundul în sus, prosoape pe jos, totul aruncat. Deci, un dezastru incredibil”, a povestit Vlad Niculescu, proprietarul, pentru observatornews.ro.

Oamenii legii nu au putut să facă prea multe, deoarece chiriașii erau încă în apartament.

Turiştii au zis: ”Noi nu vă permitem să intraţi”. Poliţia le-a confirmat că au dreptul să nu ne primească, urmând ca a doua zi dimineaţă să zică: ”dacă dvs. consideraţi că nu e în regulă apartamentul veniţi şi faceţi o plângere”. Poliţia nu le-a adresat lor niciun cuvânt, nicio mustrare. Mi s-au adresat doar mie, rugându-mă să fiu mai calm. Dacă cineva poate să fie calm când intră cineva pe propietatea lui şi o distruge, atunci îl invit eu să fie calm”, a mai spus proprietarul păgubit.

Tinerii ar fi reparat câte ceva prin casă înainte să plece şi, pe lângă banii de chirie, au lăsat şi ceva în plus.

Citeste si:
Transformarea apartamentului tău: importanța designului interior și...
Transformarea apartamentului...

Pentru reparaţii mi-au lăsat 300 de lei pe care i-am fiscalizat şi urmează să vină un nene aici să repare ce se mai poate repara.

Deocamdată, proprietarul nu a depus plângere, iar tinerii nu au fost identificaţi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.