Prim-vicepreședinta PSD și ministru al Familiei și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a anunțat că este gata să candideze din nou la Primăria Capitalei, în cazul în care și bucureștenii și-o doresc.

Gabriela Firea este gata să revină la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a afirmat că neînțelegerile din interiorul coaliției au un efect negativ asupra proiectelor care sunt foarte importante pentru români. Oficialul însă speră că aceste tensiuni se vor diminua, iar munca va continua într-un mediu liniștit.

„Orice tensiune politică în interiorul coaliției de guvernare poate pune în pericol proiecte importante pentru români. Sunt convinsă, însă, că în această vară vor fi găsite soluțiile potrivite, chiar dacă rezolvarea nu este ușoară.”, a spus Firea.

Ministrul Familiei și Egalității de Șanse a mai spus că își dorește să se reîntoarcă la Primăria Capitalei pentru a continua proiectele pe care nu a reușit să le finalizeze, însă acest lucru este posibil doar dacă și bucureștenii o vor vota din nou. Firea a declarat în repetate rânduri că își dorește să se întoarcă în scaunul de primar general al Municipiului București.

„Majoritatea proiectele pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea. Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general. Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum”, a declarat Gabriela Firea.

Ceea ce ține de un viitor candidat comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitale la alegerile locale din 2024, Gabriela Firea a afirmat că acest lucru nu a fost discutat și stabilit ceva concret.

„Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”, a spus Firea.

Gabriela Firea a fost primarul general al Capitalei între anii 2016-2020. Începând din luna septembrie 2020, Nicușor Dan a ocupat funcția de primar al Capitalei. Între cei doi oficiali s-au iscat de foarte multe ori certuri și neînțelegeri legate de modul în care au fost gestionate proiectele și problemele de la nivelul Primăriei Capitalei.

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.