Compania aeriană Wizz Air organizează 21 de sesiuni de recrutare pentru o sută de noi însoţitori de zbor. Recrutările se vor desfășura în lunile august şi septembrie, în şapte oraşe din România.

Wizz Air face angajări pentru postul de însoțitor de bord

Potrivit unui comunicat de presă transmis de compania aerioană Wizz Air, patru sesiuni de recrutare pentru angajare vor avea loc în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi, alte trei evenimente în Craiova, iar câte două sesiuni în Timişoara, Sibiu şi Bacău.

Compania anunță că persoanele prezente la eveniment vor putea să aplice în aceeaşi zi pentru un post vacant în echipa Wizz Air. Candidaţii sunt aşteptaţi să sosească fix la ora 9:00 şi să fie pregătiţi pentru o zi încărcată cu activităţi. Printre acestea se numără o introducere personală, jocuri de rol situaţionale, un exerciţiu de grup şi un interviu individual.

Wizz Air încurajează să aplice șa acest job peroanele care deja au profesat în acest domeniu, dar şi persoanele fără experiență, însă care sunt dornice să învețe și să avanseze. Însoţitorii de zbor vor avea parte de salarii competitive, suplimentate de plăţi pentru sectoarele de zbor realizate, în funcţie de durata zborului, şi de un procent din valoarea produselor vândute la bord, precum şi la instruirea specifică industriei

„În cadrul companiei, angajații vor beneficia de o alocaţie de pregătire pentru cele şase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere pentru angajaţi, un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie şi un program de lucru anunţat în fiecare lună. Însoţitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos şi multicultural, în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa, având acces la o varietate de ocazii interesante de a progresa în carieră în cele peste 50 de ţări în care compania aeriană operează", se arată în comunicat.

Însoţitorii de zbor au marele avantaj ca în timp și datorită experienței acumulate să devină pe parcurs ambasadori Wizz. Compania aeriană Wizz Air operează o flotă de 160 de aeronave Airbus A320 şi A321, compania fiind listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Citeste si:
Wizz Air renunță, de la sfârșitul lunii octombrie, la zboruri spre...
Wizz Air renunță, de la...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.