Un copil de aproximativ doi ani a căzut de la etajul interior dintr-un mall din municipiul Arad. Tragedia a avut loc sâmbătă seară, iar micuțul se află în stare gravă într-un spital din Timișoara.

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul unui mall din Arad

Potrivit mai multor persoane care au fost martori la incident, copilul era însoțit de familie, însî la un moment dat acesta s-a strecurat pe lângă o balustradă, un spaţiu îngust aflat între balustradă şi un perete, și a căzut de la etaj în gol la parterul mall-ului. Oamenii au sunat de urgență la 112, iar la scurt timp la fața locului a sosit un echipaj medial SMURD. Medicii au constatat că micuţul era inconştient.

Specialiștii au realizat mai multe manevre medicale la faţa locului și l-au transportat pe micuțul care era în stare de comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. De acolo însă, victima a fost transferată la un spital din Timişoara.

Medicii spun că micuțul prezintă răni grave și se află în stare critică, însă medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața copilului.

"Copilul care a căzut la mall a fost trimis la Timişoara la Neurochirurgie. Pacientul este în stare critică", a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz.

Poliţiştii au deschis un dosar penal și au început să cerceteze circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Nu este pentru prima oară în România când copiii primesc traume din lipsa de atenție a părinților. Aceștia sunt îndemnați să îi supravegheze mereu pentru a evita astfel de întâmplări nefericite.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.