Social 29 Iulie 2022 11:11 de Clara Vacaru
Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public au reținut joi un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care pe parcursul aceleiași zile a făcut patru tâlhării, în patru ore.

Individul, recidivist, activa în trenurile de metrou, în zona Sectoarelor 1, 2, și 3, transmit polițiștii bucureșteni. El și-a început ”activitatea” încă de la ora 6 dimineața, când i-a smuls unei femei un cercel din ureche.

Patru tâlhării în 4 ore, la metroul bucureștean

”În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate de către polițiștii Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public, s-a stabilit că toate faptele ar fi fost săvârșite de aceeași persoană, un bărbat, în vârstă de 43 de ani. De asemenea, din cercetări s-a mai stabilit că bănuitul ar mai fi comis o infracțiune de tâlhărie, asupra unei femei, la data de 21 iulie a.c., în jurul orei 20.00, când i-ar fi smuls un lănțișor, în timp ce se afla într-o stație de metrou, din Sectorul 5”, susțin polițiștii.

Probatoriul administrat a relevat următoarea activitate infracțională, reținută în sarcina bărbatului, la data de 28 iulie a.c.:


  • în jurul orei 06.30, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 2, bărbatul i-ar fi smuls unei femei un cercel.

  • după aproximativ o jumătate de oră, aflându-se într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 1, bănuitul i-ar fi smuls un cercel, unei alte femei.

  • în jurul orei 09.30, bărbatul i-ar fi smuls unei persoane un lănțișor, într-un tren de metrou oprit într-o statie din Sectorul 2.

  • ulterior, în jurul orei 10.30, bănuitul ar fi smuls, din nou, un lănțișor, unei alte persoane, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 3.

Citeste si:
Gina Pistol, ultimele pregătiri pentru nuntă. Ce bijuterii va purta...
Gina Pistol, ultimele...

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Bunurile pe care le-ar fi sustras, respectiv doi cercei și două lănțișoare au fost recuperate, urmând să fie predate persoanelor vătămate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.