Social 29 Iulie 2022 10:34 de Clara Vacaru
Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Mehedinţi a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. În acelaşi dosar este anchetată şi mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care se ocupa cu vânzarea drogurilor.

Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 29 de ani a înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis, pe raza unei comune din Mehedinţi.

Tânărul a cumpărat semințe de pe internet și s-a apucat de crescut canabis

Bărbatul de 29 de ani a cumpărat seminţe de canabis de pe internet şi a înfiinţat o cultură. În ”afacere” a implicat-o și pe mama sa, care se ocupa de vânzarea drogurilor.

„Din cercetări a reieșit că, din toamna anului 2021, un bărbat de 29 de ani ar fi comandat, de pe site-uri de profil, semințe de canabis, în scopul înființării unei culturi de canabis și ar fi avut preocupări în ceea ce privește traficul de droguri de risc”, au explicat oamenii legii.

Dosarul a fost deschis în luna martie, când ofiţerii de combatere a criminalităţii organizate au găsit cultura de canabis și mai multe pachete pregătite pentru vânzare, în urma unor percheziții. Bărbatul și mama acestuia, o femeie, de 63 de ani, au fost duşi în faţa procurorilor DIICOT din Mehedinţi. El a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar mama sa a fost plasată sub control judiciar.

În iunie, instanţa a dispus începerea judecării inculpaţilor. Hotărârea Tribunalului Mehedinţi a fost contestată la Curtea de Apel Craiova. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 31 august.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.